ראית שהיה אתמול NATCON בירושלים? בכירי הכוורת של וואנס היו שם, והם לגמרי בעדנו. ...
הגל האנטי ישראלי בארה''ב
אז אם עד לא מזמן התמקדנו בהפגנות באוניברסיטאות וכו (לא שהן פסקו), היום נראה שהמון דמויות מובילות בציבור האמריקאי מנהיגות את הגל הזה, החל מעיתונאים, כוכבי בידור, כוכבים מעולם המוסיקה, משפיעני רשת, פוליטיקאים (כמובן), אף אחד מהם אינו ערבי או מוסלמי, כולם אמריקאים נוצרים וכן יהודים, כן כן, המון יהודים אמריקאים מתבטאים בצורה שאם לא היינו יודעים שהם יהודים היינו חושבים שהם משתייכים לאיזו כת נאו נאצית,
אני מרגיש שהמטרה של הגל הזה היא להפעיל לחץ על הממשל להתרחק מישראל, להפסיק את התמיכה בישראל, וכלהניח לאיראן.
אמנם הגל מנותב כולו לקונפליקט עם הפלשתינאים - כי קל לצייר את הפלשתינאים במסכנים שישראל עושה להם גנוסייד וכו, אבל בשורה התחתונה לאף ערבי או איראני במפרץ הפרסי איכפת באמת מהפלשתינאים, המטרה שלהם היא פשוט לנתק בין ארה"ב לישראל
כפי שהנחנו וידענו שקטאר מתערבת בארה"ב באוניברסיטאות ובהפגנות - אני חייב להניח שהם פונים גם לכל מובילי הדעה האלו, כל אלו עם מאות אלפי או מליוני העוקבים, ומשלמים להם בשביל שיתבטאו נגד ישראל,
אחד הבולטים הוא טאקר קרלסון, שבעבר היה מגיש בפוקס ניוז ואוהד ישראל, והיום הוא מהקיצוניים ביותר נגד ישראל - מה גרם לו להפוך את עורו... ? זה קרה במקביל למעבר שלו מפוקס ניוז לערוץ עצמאי משלו...אני בטוח שהוא מקבל כסף עבור ה"דעות " החדשות שלו בערוץ העצמאי החדש שלו
עוכרת ישראל ידועה אחרת, אנה קספריאן, התראיינה לפני שבוע אצל פירס מורגן לאחר שהוא ראיין את נפתלי בנט בעניין קטר, האופן המוגזם בו היא מתבטאת שם, כאילו מה רוצה ישראל מהמדינה " הפצפונת והלא חשובה הזו" - זה נתן לי תחושה כאילו גם היא לא תמימה וכנראה מקבלת כסף מקטאר, ראו כאן מדקה 41 :
https://www.youtube.com/watch?v=njQWaBoAD7A
קטאר היא לא סתם מדינת אויב, היא פרוקסי של איראן, היא כל כך קרובה לאיראן וכל כך פגיעה על ידי איראן, מנגד אני בטוח שלאיראן ולקטאר יש אינטרסים משותפיפ חזקים. אז קטאר מנסה לעשות עצמה בסדר עם כולם, כולל עם ישראל, אבל בסופו של יום היא פרוקסי של איראן חייבם לזכור את זה,
זו הסיבה מדוע היא מנסה ללא הרף לתווך בין ארהב לאיראן
וזו הסיבה מדוע היא משקיעה מאמצים על מנת להביא לשינוי בדעת הקהל בארהב, כך שארהב תפסיק לסייע לישראל ותרד מאיראן, ולשם כך היא לא בוחלת בשום דרך, כסף ברוך השם לא חסר לה
- לא חדש בכלל. הכל במימון ובתכנון קטארי.
- עצוב שיש קריסה אדירה של מעמדה של ישראל בארה''ב ואפילו במעוז שלנו בניו יורק
- האיש שצריך לתת הוראה קוראים לו אצלנו ביבי, האיש שצריך לבצע קוראים לו היום רומן