רוטר
10.10.2026
רוטר
בחזרה לפוליטיקה ואקטואליה

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים

40447
התראות

ערכתי לאחרונה בתאריך 05.10.26 בשעה 15:55 בברכה, ירושלמי ציוני

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים, שבתקופת הממשלה הנוכחית יהיו יותר הרוגי טרור ביום אחד משהיו בעשור שנות אוסלו - הייתם אומרים לי שאני הוזה
ואם הייתי מוסיף ואומר, שגם לאחר מכן אתם תמשיכו לתמוך בממשלה הזו - הייתם אומרים שיצאתי סופית מדעתי;

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים, שבתקופת הממשלה הנוכחית יהיו מאות אלפי פליטים יהודיים בארצם חודשים ארוכים, וחלקם לא ישובו לבתיהם גם אחרי שלוש שנים - הייתם אומרים לי שאני הוזה
ואם הייתי מוסיף ואומר, שגם לאחר מכן אתם תמשיכו לתמוך בממשלה הזו - הייתם אומרים שיצאתי סופית מדעתי;

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים, שהממשלה הנוכחית תנהל שלוש שנים מלחמה עם החמאס בלי להכריע אותו - הייתם אומרים לי שאני הוזה

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים שגם לאחר כל הנ"ל הממשלה הנוכחית תמשיך להזרים סיוע לעזה, בידיעה שהוא מחזק את החמאס - הייתם אומרים לי שאני הוזה

אם הייתי אומר לכם לפני שלוש שנים שגם לאחר כל הנ"ל, ואלפי חיילים, הרוגים ופצועים, שיצאו מכשירות ומצוקת כוח אדם גדולה בצה"ל, הממשלה הנוכחית תמשיך לעודד השתמטות חרדית משירות - הייתם אומרים לי שאני הוזה

צא ולמד: מה רב כוחה של שטיפת המוח המחנאית
40 תגובותמיון לפי
  • בריק אמר את זה כל הזמן וקראתם לו מטורלל, עכשיו אתם נביאים
  • ברור, כעת אם נגיד שקדנציה נוספת של ממשלת הזוועות תהיה עם אסונות גדולים נוספים- ה...
  • אני באמת מתלבט מה לבחור, אשמח לעצתך
  • כמה הינדוס תודעה בפוסט אחד. צא ולמד: מה רב כוחה של שטיפת המוח המחנאית ואז אתה מד...
  • והעדר בשלו, רק ביבי!
  • איך בדיוק הממשלה מעודדת השתמטות? באיזה מעשים?!
  • רק אומר זה נוגד את התקנון תשאל את שלומצי
  • רק לא אמרת לנו שראש השב״כ יהיה רונן בר וראש אמ״ן חליווה ואת היועמשית והרמטכ״ל תמ...
  • אם הייתי אומר לכם לפני 3 שנים שתקום תנועה אזרחית מהאופוזיציה שתפעל למען סרבנות ו...