אני לא עו״ד אבל אם המעסיק לא הוציא לך תלוש שכר או שילם לך פחות משכר המינימום (נכ...
בנוגע להלנת שכר שבוצעה לי על ידי המעסיק שגם איים לשחוט אותי כשהתלוננתי על היחס שהוא נותן לי ועל ההלנה
ערכתי לאחרונה בתאריך 28.03.25 בשעה 23:44 בברכה, צופה מהטבע
יש פה איזה עורך דין או מתלמד או מישהו שמבין שמוכן לייעץ קצת בחינם בפרטי, יש לי פשוט כמה שאלות, אני אספר פה את הסיפור ממש בקצרההמעסיק שילם לי במשך כל הזמן שעבדתי פחות משכר מינימום, הוא טוען שמדובר בשכר גלובלי, אך נקבע איתי שכר גלובלי אחר בכלל ורק לאחר חודשיים עבודה הוא אמר לי שאני לא אקבל את השכר הגלובלי שסוכם איתי אלא שכר נמוך יותר, כשבכל מקרה שניהם פחות משכר מינימום, והשכר הנמוך שקיבלתי מתקרב לאזור ה20-25 שקל לשעה ועוד בשעות שבת
בנוסף לזה לא קבלתי אף פעם תלושי שכר רק נודע לי ממה שהבנתי ומסכום הכסף שנכנס לחשבון
זה בלי קשר בכלל לאיומי המעסיק לשחוט אותי ברגע שהעזתי להזכיר את זה
(הריב עם המעסיק התחיל במטבח לגבי משהו שהיה חסר ואז אמרתי למעסיק שצעק עליי, שהחוסר לא קשור אליי וזאת אשמתו, הוא המשיך ואמרתי תגיד תודה שאני לא מתלונן על זה שאתה משלם לי פחות משכר מינימום, הוא המשיך לצעוק איימתי שאתבע אותו והוא ענה ב"אני ישחוט אותך בן זונה, עוף לי מהעיניים" וכו וכו אני לא זוכר את הכל רק את השורה הזאת) זה קרה מול מלא מלצרים טבחים וכו שהיו במטבח, אני בספק אבל שהם יגבו אותי או בכלל יגידו משהו אם אני אזכיר את זה כי הם הרי מועסקים שלו או משפחה שלו ולא ירצו לקלקל איתו את היחסים...
המעסיק חרדי אגב והמקרה הזה קרה לפני כמה דקות בשבת חתן, לא חשבתי שחרדי יצא מגדרו כדי לאיים ולקלל בשבת