רוטר
01.11.2025
רוטר
בחזרה ליש לי מה לומר

הזמנה למקצועיות ולהצלחה

00
התראות
המכללה הטכנולוגית נוף הגליל ועמותת צורים מעניקות הזדמנות לעובדי התעשייה, תואר הנדסאי במימון מסובסד

הזמנה למקצועיות והצלחה

לימודי הנדסאים לעובדים בתעשייה, שיתוף פעולה של עמותת צורים, מפעלי התעשייה והמכללה הטכנולוגית נוף הגליל מעניקים הזדמנות לקידום מקצועי של עובדי המפעלים להצטרף למגמת הנדסת מכטרוניקה, מהמגמות המובילות בהצטיינות ובהצלחה בלימודים במכללה.

מנכ"לית המכללה הטכנולוגית נוף הגליל, מרב ששון אמויאל: "אני מזמינה בעלי מפעלים ועובדים בעלי איכויות למקצועיות והישגיות, להצטרף ללימודים במכללה. יש לכם בית, במכללה הטכנולוגית נוף הגליל."

המכללה הטכנולוגית נוף הגליל ועמותת צורים משיקים תוכנית לימודים בתחום הנדסאי מכטרוניקה, המיועדת לעובדי התעשייה, מתוך הבנה שהמשק הישראלי נמצא בתנופה מתמדת וזקוק להון אנושי איכותי, מקצועי ודינמי.

ידע מתקדם ומיומנויות טכנולוגיות מהווים מפתח להצלחה ולהתפתחות העסקית של המפעלים.

סיגל גופר, סגנית מנהלת ביה"ס להנדסאים: "בין מטרות התוכנית, העלאת הפריון של המפעל, כלי לשימור ופיתוח עובדים, הבנה מערכתית של תהליכים בעולמות הייצור ופתרון בעיות, רכישת ידע והתמקצעות בטכנולוגיות מתקדמות.

מעבר להתמקצעות העובד על כל המשתמע מכך, העובד משתתף במימון הלימודים במשך שלוש שנים בעשרה אחוזים בלבד משכר הלימוד כאשר עמותת צורים תממן 60% מגובה שכר הלימוד המעסיק יממן 30% "

יצוין כי המפעל ישמור על תנאי שכר העובד לאורך כל תקופת הלימודים, עד שלוש שנים.

מנכ"לית המכללה הטכנולוגית נוף הגליל, מרב ששון אמויאל: "אני מזמינה בעלי מפעלים ועובדים בעלי איכויות למקצועיות והישגיות, להצטרף ללימודים במכללה. יש לכם בית, במכללה הטכנולוגית נוף הגליל. מגמת הנדסאי מכטרוניקה במכללה זוכה להצלחה רבה ובוגריה מסיימים לרוב בהצטיינות."

https://imagizer.imageshack.com/img922/8035/P54EbQ.jpg

מנ"כלית המכללה: מקצוע מבוקש מכטרוניקה

צילום: דוברות המכללה