הצדעה של אהבה
https://imagizer.imageshack.com/img923/2498/h2qhgd.jpg
https://imagizer.imageshack.com/img924/1038/exS9tz.jpg
ברוך וזאן, אישה של שחרית, בניה, כלותיה, נכדיה ואוהביה מתחנות חייה השונות התכנסו לחגוג בהצדעה לרעייה, לאמא, לסבתא, לאחות, לדודה, לאשת החינוך, שחרית וזאן, לרגל הגיעה לגבורות. הערב המרגש נפתח בשירת " מזמור לתודה" על ידי חמשת הבנים, ירון, יניב ,עדי אסי ולירז.
שחרית וברוך ערכו תחת חופה מפוארת את טקס חידוש הנדרים ובה העניק ברוך לשחרית טבעת יהלום, שחרית הודתה בהתרגשות רבה לכל אוהביה על ערב שכולו הצדעה ואהבה.
את הערב חתם מופע מצחיק במיוחד של הסטנדאפיסטית ענת אבידע.
שחרית וזאן, הגיעה לגבורות במזל טוב, שחרית, אם מסורה ואוהבת לאלפי ילדות וילדי ישראל, מחנכת בחסד עליון, מופת של מסירות נפש שליחות חינוכית שהייתה למפעל חייה, התרגשה מאוד כאשר סביבה התקבצו ובאו חמשת בניה, כלותיה, נכדיה ונכדותיה, בני משפחה, אוהביה מתחנות חייה השונות, לערב שכולו הצדעה לשחרית על פועלה המיוחד והברוך, פועלה בו הותירה חותם עדי עד במסע החיים הנפלא הנמשך כשהוא כולו רצוף אהבה.
הערב המרגש התקיים במתחם "אתנחתא בגלבוע", הערב נפתח בקבלת פנים מרגשת לשחרית, אישה ברוך , המנהל המיתולוגי של "אומן", מרכז הילדים והנוער, אשר יחד עם שחרית היו הורים אוהבים ומסורים לאלפי ילדים במשך למעלה משנות דור.
חמשת הבנים , ירון, יניב ,עדי, אסי ולירז פתחו את הערב בשירה מרגשת של " מזמור לתודה" ,את הערב הנחו הנכדות המקסימות, שירי ונועה אשר להטטו בחן רב בין סרטונים, מצגות, ברכות ואיחולים, בעיקר בין אוקיינוס של אהבה אינסופית.
הערב עמד בסימן הצדעה לשחרית, העוגן של המשפחה, בו כל אחד מהבנים ומשפחתם המפוארת העלו על נס את מידותיה, דמותה רבת ההוד של האם שחרית.
אבי המשפחה, המחנך הדגול, ברוך, באהבה רבה של מי שפסע עם שחרית יד ביד 61 שנות אהבה וגעגוע ברך את אהבת חייו: "לרעייתי האהובה והמיוחדת שחרית, ליום הולדתך ה-80.
שחרית, כשמך כך את, כמו תפילת שחרית הפותחת את יומו של כל אדם באור, בתקווה ובשמחה כך את מאירה את חיי מאז נפגשנו לראשונה.
מזמור פ"ד בתהילים פותח בפסוק -"אשרו יושבי ביתך עוד יהללוך סלה" פסוק זה מדבר על האושר השוכן בבית שיש בו אהבה, חסד ואמונה.
הבית שהקמנו יחד ל הוא עדות חיה לפסוק זה, השנה את בת 80–מספר מלא ועגול שמסמל בשלות, חוכמה וניסיון חיים עשיר.
80 הוא גם ערכה המספרי של האות פ' מרמזת על פה האדם, שאצלך הפה תמיד מפיק מרגליות, משמיע מילים שמחות, מילים מעודדות, מילים של טעם שמסייעות לשומע. שנות נישואינו הם עדות לאהבה, ברכה והצלחה, וחיינו יחד היו תמיד כזוהר הרקיע מאירים.
רעייתי המקסימה, אהובת נפשי, אני מברך אותך וקצת גם אותי, שנמשיך יד ביד, בלב אחד עד 120 באותה אהבה גדולה ובוערת, כמו ביום הראשון של חיינו המשותפים.
יהי רצון שכל בוקר כשאת מתעוררת, יהא תחילתו של יום חדש מלא בשמחה וברכה ושמילותיי היום יהיו רק פרט קטן בשיר חייך.
הזמר הנערץ דקלון שר בעונג רב ובשמחה את המילים שכתב והלחין שלמה מחדון– "אהובת לבבי "
"אהובת לבבי היפה בנשים, ליבי לך נתתי איילת אהבים.
אהובת לבבי, את לי כחלום, אם אינך יודעת אומר לך זאת היום" , שיר בעל משמעות מאוד גדולה ועמוקה לחיים טובים ומאושרים, שחרית רעייתי אם חמשת ילדינו וסבתא ל-19 נכדנו.
אני בטוח שאת יודעת שאת אהובת לבבי, היפה בנשים בעיניי ובעיני כל רואייך, את היהלום הנקי, הבהיר, הנוצץ והטהור שאין שני לו, עבורי, עבור בנינו המקסימים, עבור כל נכדינו וכל משפחתנו המורחבת מצידך ומצידי.
אין זה מובן מאיליו כלל, לחיות יחד 57 שנים ועוד 4 שנים של חברות, באהבה ללא גבולות, שעם הזמן עוד הלכה וגדלה וצמחה, ושתמשיך בע"ה לפרוח עד 120 בבריאות טובה ובאושר.
כמה משמעותית היית ובאותה עוצמה גם היום ובע"ה גם בעתיד, לי ולמשפחתנו הנפלאה, ולא רק עבורנו את משמעותית כל כך אלא גם עבור מאות ואלפי ילדים שחסו והתחנכו בבית הילדים "אמונה" בעפולה שניהלנו, ואשר חלקם אפילו נמצאים איתנו כאן היום, ילדים שלא היו עבורך רק תלמידים, אלא היית להם כאם, ממש !
עד היום תלמידים רבים שומרים איתך על קשר, עד כדי כך היית משמעותית עבורם.
כאות תודה והוקרה על כל האושר והשפע שהענקת לנו כל השנים, ובעזרת ה' עד 20, אני מבקש להעניק לך משהו מיוחד וטהור כמוך. אבל אני מבקש לעשות זאת בדרך מיוחדת, כמו שאת כל כך מיוחדת עבורי ועבור המשפחה. באהבה נצחית, בעלך לעד, ברוך."
בשם משפחתה של שחרית ברכו: הגיסה שוש כהן והאח אלי כהן, בשם חברי המשפחה ,ברך ידיד המשפחה , עלי, אחת מנקודות השיא בערב מרגש זה הייתה הופעתם של תשעת עשר הנכדים הנפלאים, כן ירבו, בשיר מיוחד לכבוד הסבתא שחרית האהובה.
בשם המחנכים, אשר צעדו לצידה של שחרית במשך שני עשורים, ברך עמנואל בן סבו.
את הערב הנפלא והמרגש חתם כל שבט וזאן הנפלא בשיר מיוחד לסבתא שחרית "ועוד יותר טוב ושתמיד יהיה רק טוב".