הממשלה והדיפסטייט מסתירים מהציבור מה היתה התוכנית האמיתית של חמאס: השמדת ישראל. שואה. ומסתירים שניצלנו מכך רק בנס
מספרים לציבור סיפורי אלף לילה ולילה על כל מיני תוכניות של החמאס להפיל מגדלים בתל אביב , אבל לא מספרים להם על מחנות השמדה ותוכנית הפיתרון הסופי.
זה ברור שהתוכנית היתה שחיזבאללה וערביי ישראל היו מצטרפים ואז גם צבאות ערב הסדירים.
זו היתה התוכנית של סינוואר. היה לנו נס,מזל וחיזבאללה לא הצטרף.
מדהים איך התקשורת, הממשל, בכירי הצבא וכו' לא עומדים בגלוי ומספרים לעם ישראל - היינו על סף שואה. ניצלנו בנס.
לעובדה שמדינת ישראל לא מודיעה לאזרחיה ולעולם כולו באופן פומבי מה באמת מתרחש, ומה באמת היו התוכניות של הערבים, יש משמעות גדולה מאוד.
המשמעות היא שהמדינה (כמדינה, כצבא, כמכלול תודעתי של כל מערכות ושל כל האזרחים) לא מבינה את המציאות! מתכחשת למציאות. לא מפנימה את המצב ואת המציאות.
זו קונספציה. זו יותר מקונספציה.
זה ניתוק מהמציאות.
אומנם רבים יותר ויותר מבינים בתוך מה אנחנו נמצאים ומה עומד לקרות. אני רואה שהרבה אנשים כאן ברוטר מבינים מה התוכנית הערבית.
אבל הבעיה היא שבכירי השילטון והצבא לא מבינים זאת.
והם מובילים אותנו לשואה שניה.
בכירי המדינה והצבא לא מבינים שאנחנו במלחמה קיומית טוטלית מכל כיוון אפשרי. ערביי ישראל והבדואים וערביי יו"ש מכרסמים שעל אחרי שעל בארץ ישראל, משתלטים על שטחים, מתרבים, מתחמשים, לקראת המלחמה הגדולה.
וכל שאר הזומבים המוסלמונאצים מסביב מתקרבים מתחמשים מתאמנים וסוגרים עלינו מכל כיוון אפשרי. לקראת המתקפה הגדולה.
ליברמן אמר את זה. והוא צודק. גם ארז תדמור אמר את זה. והוא צודק.
אם לא נבין ונפנים שאנו בתוך מהלך מתוחכם שנועד להתיש אותנו ואז לבצע מתקפה גדולה ולהשמיד את המדינה ולבצע שואה שניה, אם מדינת ישראל לא תכיר בכך באופן רשמי, ותכניס זאת לתודעה של כל גופי המדינה - נושמד.
התוכנית הערבית ברורה לי כשמש בצהרי היום. ואין ביכולותי לעשות כלום.
ידעתי תמיד שזו התוכנית הערבית. כבר שנים ידעתי שזו שאלה של זמן עד שהם יפתיעו אותנו בדיוק כמו איך שהם עשו, וידעתי גם שהתוכנית היא שערביי ישראל וחיזבאללה וצבאות ערב היו אמורים להצטרף.
ידעתי שזה יקרה. אמרתי את זה לאנשים. (אני גם לא היחיד שידע את זה).
ופשוט לא יכולתי לעשות כלום. ימים בודדים לפני הטבח דיברתי עם חבר ודיברנו על זה שאנו על סף אפוקליפסה. זה היה ברור לנו.
ואי אפשר היה לעשות כלום. הרגשתי ואני עדיין מרגיש חסר אונים כמו יהודים המובלים לתאי הגזים.
התוכנית הערבית מתקדמת ללא הרף. אומנם עכשיו קצת עיכבנו אותם. רק עיכוב. התוכנית ממשיכה.
ארורים תהיו כל בכירי הצבא והמדינה על הפשע והרשלנות שלכם. על שלא מנעתם ועל שאתם לא מונעים את השואה הבאה.